Abonament suport

TEL: 021 4105555; 021 4105599     FAX: 021 4105566

5 pasi simpli prin care ITistii rezolva orice

Ce ai de facut:

1. Consulta un specialist relativ la problema sesizata prin telefon, email sau viziteaza-ne la sediu


2. Vino cu echipamentul la sediul nostru sau trimite-l prin curier.


3. Diagnosticheaza gratuit situatia aparuta.


4. Repara echipamentului tau cu cea mai buna echipa de service


5. Bucura-te de echipamentul tau care e in viata din nou

 

 

Daca ti-a placut cum au lucrat ITistii cu calculatorul tau, ai putea beneficia de acest suport in fiecare luna

Lei / luna

Abonament Mini

Companiilor cu un numar mic de angajati (3-5), care detin o infrastructura informatica minimala (laptop, PC, printer, scanner, conexiune la internet) si care doresc asistenta tehnica prin telefon, chat sau remote pentru rezolvarea problemelor software (virusi, compatibilitate programe, update-uri) si un service competent unde sa isi trimita echipamentele cand au nevoie de o expertiza hardware.

Abonament Smart

Companiilor cu un numar mic si mediu de angajati (5 - 20), care detin o infrastructura informatica la nivel de utilizator si in care serviciile de aplicatii tip email, web, gestiune sunt externalizate, fie la furnizori sau la companiile mama.

In general, acesti clienti au nevoie de asistenta hardware si software pentru utilizatorii lor, direct la sediul unde isi desfasoara activitatea, si de suport telefonic sau online accesibil rapid pentru rezolvarea problemelor simple.

Abonament Proffesional

Companiilor cu un numar mic si mediu de angajati (7 - 50), care beneficaza deja de o infrastructura informatica de tip server-utilizator si o buna parte din servicille de aplicatii tip email, web, gestiune sunt detinute si gestionate intern.

Din proprie experienta, cand administrezi la sediul companiei toate serviciile de care beneficiaza angajatii tai, ai nevoie de monitorizare proactiva pornind de la conexiunea de internet pana la fiecare din serverele de aplicatii (e-mail, domeniu, web (CMS, e-shop), aplicatii de gestiune (CRM, ERP), stocare, back-up). Abonamentul ITistii Professional ofera servicii hardware si software care sa deserveasca nevoi tehnice complexe.

5 avantaje majore ale

clientilor ITistii

 

DIAGNOSTICARE GRATUITA

USOR DE AJUNS

SUPER PROFESIONISTI

VII CAND POTI TU

SUPORT TELEFONIC

Numar caz:
x