Politica de Prelucrare a Datelor Personale

TEL: 021 4105555; 021 4105599     FAX: 021 4105566

5 pasi simpli prin care ITistii rezolva orice

Ce ai de facut:

1. Consulta un specialist relativ la problema sesizata prin telefon, email sau viziteaza-ne la sediu


2. Vino cu echipamentul la sediul nostru sau trimite-l prin curier.


3. Diagnosticheaza gratuit situatia aparuta.


4. Repara echipamentului tau cu cea mai buna echipa de service


5. Bucura-te de echipamentul tau care e in viata din nou

 

 

Politica de prelucrare a datelor personale

Operator

SC Leading IT Services SRL

Adresa: Str. Stoian Militaru nr. 14-16, Parter, Sector 4, Bucuresti

Contact: e-mail: reclamatii(at)itistii.ro - pentru sugestii si reclamatii;

Telefon: +4 021.410.55.99 / +4 021.410.55.66

CUI: RO23366761

Reg.Com.: J40/3326/2008

 

In Romania, datele tale cu caracter personal sunt protejate prin Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (“Legea”).

SC Leading IT Services (“Compania”, “noi” sau “ITistii”) prelucreaza prin intermediul www.itistii.ro (“Site-ul”) un numar limitat de date cu caracter personal despre dumneavoastra. Prezenta Politica de Prelucrare a Datelor Personale (“Politica”) descrie datele prelucrate, scopul prelucrarii, modalitatile de prelucrare si drepturile de care va bucurati in calitatea de titular al acestor date.

Drepturi

In conditiile impuse de Lege, va bucurati de urmatoarele drepturi legate de prelucrarea datelor personale:

  • Dreptul de acces la date;
  • Dreptul la corectarea datelor;
  • Dreptul de opozitie insemnand ca oricand ne poti notifica sa nu-ti mai prelucram datele, in anumite conditii;
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale bazata pe prelucrarea prin mijloace automate a datelor.
  • Dreptul de a te adresa justitiei.

Primele doua drepturi pot fi exercitate, in conditiile Legii, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, transmise la adresa de email a Companiei. Raspunsul nostru va veni intr-un termen de maxim 15 zile.

Dreptul de opozitie poate fi exercitat printr-o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa la adresa de email a Companiei sau in urmatoarele metode:

In situatia in care consideri ca prelucrarea datelor tale este ilegala te poti adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro sau instantelor competente aflate in raza domiciliului tau.

Prelucrarea datelor personale

1. Va respectam viata privata. Din acest motiv nu vom prelucra datele dumneavoastra personale decat in situatiile in care acest lucru este neaparat necesar. De asemenea, pentru siguranta dumneavoastra ne vom stradui mereu sa colectam cat mai putine date personale. Spre exemplu, in zona unde intrati in contact online cu unul din ITisti prin chat nu sunteti obligat sa furnizati un nume real sau complet cum nu sunteti obligat sa furnizat nici o adresa de email sau alta informatie personala. Cu toate acestea, este recomandat sa lasati o adresa de email, dar numai daca doriti acest lucru, in special in afara orelor de program deoarece altfel nu va vom putea contacta a doua zi ca sa va spunem daca am gasit o solutie.

2. Toate datele personale vor fi pastrate in baze de date pe serverele Companiei. Pentru protectia acestora vom lua cel putin urmatoarele masuri de siguranta: acces limitat numai angajatilor care au nevoie de aceste date pentru furnizarea serviciilor, acces la bazele de date pe baza de user si parola, bazele de date vor fi stocate pe calculatoare protejate prin firewall.

3. Datele personale vor fi pastrate numai pe durata necesara acordarii serviciilor sau vanzarii produselor pe care le doriti precum si pe durata acordarii serviciilor post-vanzare – e.g. garantii, rezolvarea reclamatiilor etc.

4. Deoarece credem in prelucrarea responsabila a datelor tale personale, prelucrarea este limitata doar scopurilor declarate mai jos.

Marketing

Nu vom utiliza datele personale in scopuri de marketing direct decat in situatia in care ne permiteti acest lucru. In zonele unde sunt colectate date personale veti putea mentiona daca sunteti de acord sau nu sa le prelucram in acest scop.

In niciun caz nu vom transmite, pune la dispozitie sau permite accesul unor terti la datele personale in scopuri de marketing.

Diagnosticarea la distanta

Pentru acest serviciu, fie ca il apelati telefonic, prin email sau prin chat, nu va vom prelucra decat datele personale necesare furnizarii serviciului.

Daca ne contactati prin email, vom prelucra adresa de email si numele in scopul comunicarii cu dumneavoastra.

Daca ne contactati telefonic, va vom folosi numarul de telefon, numele si eventual o adresa de email in scopul comunicarii. Mesajele de la si catre dumneavoastra vor fi pastrate in baza noastra de date pentru inca o luna.

Cand ne contactati prin chat, in afara orelor de program, va putea fi colectata adresa de email in scopul contactarii dumneavoastra de catre un ITist a doua zi lucratoare.

Inregistrarea convorbirilor telefonice, mesajele email de la si catre dumneavoastra precum si conversatiile pe chat vor fi pastrate pentru o perioada de cel putin o luna in scopul imbunatatirii serviciilor cu clientii si in scopul identificarii cazului dumneavoastra in situatia unui incident ulterior – e.g. reclamatie. Daca ulterior se incheie un contract de servicii sau de vanzare a unui echipament, aceste conversatii vor putea fi pastrate pe toata perioada derularii contractului in vederea indeplinirii obligatiilor noastre contractuale si in scopul rezolvarii oricarui incident posibil.

Numar de caz

In orice situatie in care intrati in contact cu noi, fie pentru diagnosticarea la distanta sau pentru incheierea unui contract privind produsele si serviciile noastre, va fi alocat un numar de caz. Scopul acestuia este de a va permite identificarea stadiului cazului dumneavoastra prin intermediul Site-ului precum si pentru a ne putea permite noua identificarea comenzii, contractului, facturilor si conversatiilor cu dumneavoastra.

Incheierea unui contract pentru diagnosticare la sediul ITistii, pentru reparatii de echipamente, pentru vanzarea de echipamente sau pentru un abonament

Pentru aceste servicii vom avea nevoie de informatii cum ar fi numele, adresa de email, numar de telefon, adresa si CNP. Aceste date sunt colectate in vederea incheierii contractului, comunicarea cu dumneavoastra in scopul derularii contractului, inclusiv rezolvarea oricaror eventuale incidente contractuale (reclamatii), facturare si livrare.

Inregistrarea convorbirilor telefonice, mesajele email de la si catre dumneavoastra precum si conversatiile pe chat vor fi pastrate pe toata perioada derularii contractului in vederea indeplinirii obligatiilor noastre contractuale si in scopul rezolvarii oricarui incident posibil.

Pentru informatii suplimentare privind prelucrarea datelor dumneavoastra, va rugam sa contactati persoana responsabila cu prelucrarea datelor personale din cadrul ITistii la privacy(at)itistii.ro.

Daca avem adresa dumneavoastra de email, va vom contacta sa va anuntam daca vom face modificari la politica de confidentialitate sau in privinta modului de prelucrare.

Va multumim ca aveti incredere in modul in care va protejam viata privata.

5 avantaje majore ale

clientilor ITistii

 

DIAGNOSTICARE GRATUITA

USOR DE AJUNS

SUPER PROFESIONISTI

VII CAND POTI TU

SUPORT TELEFONIC

Numar caz:
x