Tarife si modalitati de plata

TEL: 021 4105555; 021 4105599     FAX: 021 4105566

5 pasi simpli prin care ITistii rezolva orice

Ce ai de facut:

1. Consulta un specialist relativ la problema sesizata prin telefon, email sau viziteaza-ne la sediu


2. Vino cu echipamentul la sediul nostru sau trimite-l prin curier.


3. Diagnosticheaza gratuit situatia aparuta.


4. Repara echipamentului tau cu cea mai buna echipa de service


5. Bucura-te de echipamentul tau care e in viata din nou

 

 

Diagnosticare detaliata

Serviciul nostru de reparatie pentru notebook-uri si laptop-uri include un diagnostic in detaliu al echipamentului dumneavoastra (identficarea piesei defecte, curatare, testare, etc). Se realizeaza prin desfacerea aparatului, efectuare de masuratori si rularea unor teste specifice diferitelor componente.

Diagnosticare pe loc

120 RON /ora
TVA Inclus

Acest serviciu se adreseaza persoanelor pentru care reparatia ehipamentului reprezinta o urgenta. Echipamentul va fi preluat de un tehnician de indata ce va fi deschis cazul si v-a fi diagnosticat in maxim 2 ore .

Montaj si transport retur

Pentru orice echipament care necesita inlocuirea unei piese in cadrul reparatiei, montarea piesei este gratuita. Aceasta procedura implica desfacerea echipamentului, scoaterea componentei defecte, instalarea piesei de schimb noi, remontarea si testarea in amanunt a laptop-ului pentru a il verifica. Toate echipamentele reparate de ITistii sunt supuse unor teste pentru a verifica buna functionare software si hardware.

Reparatie la nivel de componenta

120 RON /ora
TVA Inclus

Uneori este mai eficient sa reparam o componenta decat sa o inlocuim. Pentru echipamentele mai vechi unele componente nu se mai gasesc si trebuie reparate la nivel de componenta. Manopera de reparatie la nivel de componenta presupune timpul alocat pentru inlocuirea sau relipirea unor componente electronice pe un subansamblu de la echipament sau inlaturarea si remedierea totala sau partiala, in limita posibilitatilor, a unor defecte de tip mecanic.

Instalare sistem de operare

65 RON 
TVA Inclus

Instalam si optimizam sistemul de operare potrivit, fie el Microsoft Windows sau Macintosh OS X, depanam problemele existente sau reinstalam sistemul de operare. Instalam doar sisteme de operare suportate de producator si achizitionate cu licenta.

Devirusare si securitate PC

80 RON 
TVA Inclus

Pentru a te scapa de pop-up uri, ecrane albastre si alte probleme enervante cauzate de virusi oferim serviciul de devirusare.

Migrare si transfer de date

120 RON 
TVA Inclus

Toti tinem la pozele, e-mailurile si muzica noastra. Pentru a nu le pierde, iti oferim acest serviciu. Iar daca ai cumparat un laptop nou, iti putem muta conturile de mail, documentele si alte setari specifice fostului calculator.

Configurare si depanare retea

120 RON /ora
TVA Inclus

Iti intelegem nevoile privind reteaua ta de acasa. De eceea putem sa iti instalam, configuram sau depanam reteaua, fie ea wireless sau cu cablu.

Iti configuram imprimanta si scanner-ul, iti instalam softuri si aplicatii cu licenta sau open source, iti oferim asistenta pentru configurarea oricarui tip de terminal mobil, mp3 player, camere foto sau video sau iti explicam totul despre retelele de socializare, ajutandu-te sa faci primii pasi in Web 2.0.

60 RON/ora
TVA Inclus

Abonament suport

60 RON/luna 
TVA Inclus

Daca ti-a placut cum au lucrat ITistii cu calculatorul tau, ai putea beneficia de acest suport in fiecare luna. Click aici pentru detalii.

Modalitati de plata

Facturile emise de ITistii pot fi achitate in mai multe moduri. In momentul in care trimiti inapoi devizul completat, poti alege care modalitate ti se potriveste cel mai bine:

  1. Prin ordin de plata. Detallile despre contul bancar le vei primi pe factura.
  2. Cash, la sediul nostru
  3. Cu cardul de credit, la sediul nostru
  4. Cash prin ramburs, la primirea prin curier rapid

In cazul in care doresti sa cumperi o componenta de la ITistii si alegi sa o montam noi gratis, trebuie achitata 50% din valoarea componentei in avans. Pentru aceasta, vei primi o factura de avans, care contine toate datele noastre de facturare.

5 avantaje majore ale

clientilor ITistii

 

DIAGNOSTICARE GRATUITA

USOR DE AJUNS

SUPER PROFESIONISTI

VII CAND POTI TU

SUPORT TELEFONIC

Numar caz:
x