Despre noi

TEL: 021 4105555; 021 4105599     FAX: 021 4105566

5 pasi simpli prin care ITistii rezolva orice

Ce ai de facut:

1. Consulta un specialist relativ la problema sesizata prin telefon, email sau viziteaza-ne la sediu


2. Vino cu echipamentul la sediul nostru sau trimite-l prin curier.


3. Diagnosticheaza gratuit situatia aparuta.


4. Repara echipamentului tau cu cea mai buna echipa de service


5. Bucura-te de echipamentul tau care e in viata din nou

 

 

ITistii.ro - service-ul IT dedicat utilizatorilor casnici si firmelor mici

 

ITistii.ro - service-ul IT dedicat utilizatorilor casnici si firmelor mici este divizia speciala de servicii a Leading IT Services. Experienta ITistiilor permite rezolvarea oricaror probleme de tip hardware sau software in sistem remote sau la sediul firmei

Avand la activ peste 17000 de echipamente reparate, Leading IT Services este centru national de service autorizat pentru produsele Fujitsu, Nec Display Solutions si Gigabyte Notebooks. ITistii sunt certificati de producatori pentru  reparatii de laptop-uri in garantie si in afara garantiei. ITistii ofera de asemenea servicii de reparatie in afara garantiei pentru notebook-uri AcerAsus, CompaqDell, HP, IBMLenovo, Sony si Toshiba.

De ce sa apelezi la ITistii?

 

Orice se poate intampla unui computer de cand l-ai cumparat si pana ai dat ultimul “Shut Down”: mai ai un rand de scris, dar monitorul se stinge fara voie, un virus face pierdute pozele de la serbarea de Craciun sau nu reusesti sa trimiti un e-mail important.

Stim sa depanam orice tine de hardware si sisteme de operare, ne pricepem si la devirusari, configurare retele, instalare de soft-uri, imprimante si scanere, recuperari de date si backup.

Cu interventii tehnice variate pentru mai mult de 200 de magazine din toata tara, avem experienta de a descoperi problema cu care te confrunti in cel mai scurt timp. Rezolvam problemele IT, pastrand un raport calitate-pret rezonabil.

Cum ne gasesti?

 

Stim ca problemele IT pot aparea in orice moment si de aceea incercam sa iti venim in ajutor. Nu te costa absolut nimic sa intri in discutie cu noi si sa ne spui ce probleme intampini.

Ne gasesti pe e-mail, la telefon sau direct la sediul nostru .

5 avantaje majore ale

clientilor ITistii

 

DIAGNOSTICARE GRATUITA

USOR DE AJUNS

SUPER PROFESIONISTI

VII CAND POTI TU

SUPORT TELEFONIC

Numar caz:
x