Identificare hard disk laptop

TEL: 021 4105555; 021 4105599     FAX: 021 4105566

5 pasi simpli prin care ITistii rezolva orice

Ce ai de facut:

1. Consulta un specialist relativ la problema sesizata prin telefon, email sau viziteaza-ne la sediu


2. Vino cu echipamentul la sediul nostru sau trimite-l prin curier.


3. Diagnosticheaza gratuit situatia aparuta.


4. Repara echipamentului tau cu cea mai buna echipa de service


5. Bucura-te de echipamentul tau care e in viata din nou

 

 

Cunoasterea modelului corect al unui laptop NU ne garanteaza si identificarea corecta a hard disk-ului compatibil. Pentru a identifica in mod corespunzator un inlocuitor compatibil, va trebui sa cauti in manualul de laptop sau sa scoti hard disk-ul pentru a verifica dimensiunea si interfata de conectare. Imaginile de mai jos iti vor fi de ajutor in aflarea acestor date.

Daca se poate identifica in mod corect interfata de conectare si dimensiunea hard disk-ului, ORICE hard disk care indeplineste aceste specificatii ar trebui sa fie un inlocuitor compatibil pentru hard disk-ul curent.

Interfata hard disk laptop

 

Exista doua tipuri diferite de conectori hard disk utilizati la laptop-uri: SATA si IDE / EIDE (44 pini).

 

Compara imaginile de mai jos pentru a identifica corect tipul de conector. Odata identificat tipul de conector, verifica descrierile de hard disk pentru a te asigura ca este selectat conectorul corect. Te rugam sa ne comunici apoi tipul de hard disk identificat.

 

Alte tipuri de interfata IDE sunt conector de tip 44 pini conectori.

Dimensiune hard disk

 

Exista doua dimensiuni diferite ale hard disk-urilor utilizate in laptop-uri, 2.5 "si 1.8". Aceasta masuratoare este diametrul de platane interne pe care informatia este stocata. Consulta imaginile de mai jos pentru a te asigura ca ai identificat corect dimensiunea.

Dimensiunea de 2,5 " este dimensiunea corecta pentru cele mai multe modele de laptop standard. Dimensiunea de 1.8"  va fi compatibila numai cu netbook-uri sau notebook-uri ultra-portabile, inclusiv Sony Vaio PCG TR, VGN T, TX VGN Seria, Toshiba Portege 2000, 2010, R100, R200 Series, si Toshiba Libretto U100 Series modele.

HDD cu platanul de 2.5”:

HDD cu platanul de 1.8”:

5 avantaje majore ale

clientilor ITistii

 

DIAGNOSTICARE GRATUITA

USOR DE AJUNS

SUPER PROFESIONISTI

VII CAND POTI TU

SUPORT TELEFONIC

Numar caz:
x